Cele mai vandute

Colier Cartier Love - Rose Gold

Colier Cartier Love - Rose Gold

149,99 lei 299,99 lei
Colier Cartier Love - Gold

Colier Cartier Love - Gold

149,99 lei 299,99 lei
Brosa Chanel Obsess

Brosa Chanel Obsess

149,99 lei 299,99 lei
Cercei Chanel Joy

Cercei Chanel Joy

149,99 lei 299,99 lei
Inel Chanel Coco Crush Rose Gold

Inel Chanel Coco Crush Rose Gold

149,99 lei 299,99 lei
Inel Chanel Coco Crush Gold

Inel Chanel Coco Crush Gold

149,99 lei 299,99 lei
Inel Chanel Coco Crush Silver

Inel Chanel Coco Crush Silver

149,99 lei 299,99 lei
Brosa Chanel Diva

Brosa Chanel Diva

149,99 lei 299,99 lei

Livrare si retur

Conditii livrare

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului FAN Courier. Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs livrarea se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. 

Conform legislatiei romane, "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile."

 Livrare Bucuresti

Tariful de transport perceput este de aproximativ 20 lei . 

Livrarea in afara Bucurestiului

Tariful de livrare in provincie este de aproximativ 20 lei . Pentru localitatile neacoperite de FAN Courier se va plati o taxa suplimentara.

Livrarea se efectueaza prin serviciile de curierat rapid FAN Courier. Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri este 11:00- 17:00, de luni pana vineri.
Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara interval orar, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.

Conditii Returnare
 

Conform legislatiei romane, „consumatorul are dreptul sa notifice telefonic comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” Astfel ca, magazinul nostru va va inapoia contravaloarea produselor comandate in maxim 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de catre client.In cazul de fata toate produsele noastre au transportul inclus in pret , asadar daca optati sa returnati produsul , costul transportului va fi retinut din suma initial platita de 150 lei si anume se vor opri 20 de lei iar dvs veti primi inapoi 130 de lei . Returul se face doar cu un telefon in prealabil in care sa ne notificati si prin aceeiasi firma de curierat si anume FAN Courier , cu plata transportului la dvs. Se trimite colet normal , fara ramburs , urmand ca dupa ce vom verifica produsul ( sa fie nou , sa nu prezinte semne de purtare , ambalaj originar ) sa se restituie suma platita tot prin intermediul FAN Courier . Costul unui retur este de aproximativ 40 de lei , din care 20 de lei este transportul initial si 20 de lei costul trimiterii inapoi a produsului . Toate coletele trimise cu ramburs , cu plata transportului la noi sau prin alti curieri vor fi refuzate . Costul transportului unui retur este suportat de noi , doar in cazul in care produsul primit este defect sau nu este cel comandat .

Pentru reclamatii : ANPC .

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare la numarul de contact de pe site.


QR code

Recent vizualizate

Nu sunt produse
Compara 0