Livrare si retur

Conditii livrare

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului FANCourier. Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs livrarea se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. 

 Livrare Bucuresti

Livrarea este GRATUITA in aria de acoperire Fancourier !

Livrarea in afara Bucurestiului

Livrarea este GRATUITA in aria de acoperire Fancourier ! Pentru localitatile neacoperite se va plati o taxa suplimentara de 20 lei.

Livrarea se efectueaza prin serviciile de curierat rapid FANCourier. Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri este 11:00- 16:00, de luni pana vineri.
Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara interval orar, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.

Conditii Returnare
 

Conform legislatiei romane, „consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” Astfel ca, magazinul nostru va va inapoia contravaloarea produselor comandate in maxim 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de catre client.In cazul de fata toate produsele noastre au transportul inclus in pret , asadar daca optati sa returnati produsul , costul transportului va fi retinut din suma initial platita de 150 lei si anume se vor opri 20 de lei iar dvs veti primi inapoi 130 de lei . Returul se face doar cu un telefon/email in prealabil in care sa ne notificati si prin aceeiasi firma de curierat si anume FANCourier , cu plata transportului la dvs. Se trimite colet normal , fara ramburs , urmand ca dupa ce vom verifica produsul ( sa fie nou , sa nu prezinte semne de purtare , ambalaj originar ) sa se restituie suma platita tot prin intermediul FAN Courier . Toate coletele trimise cu ramburs , cu plata transportului la noi sau prin alti curieri vor fi refuzate . Costul transportului unui retur este suportat de noi , doar in cazul in care produsul primit este defect sau nu este cel comandat .

Pentru reclamatii : ANPC .

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare la numarul de contact de pe site.


QR code

Recent vizualizate

Nu sunt produse
Compara 0