Livrare si retur

Conditii livrare

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului FANCourier. Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs livrarea se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. 

 Livrare Bucuresti

Livrarea costa 20 de lei.

Livrarea in afara Bucurestiului

Livrarea costa 20 de lei in aria de acoperire Fancourier ! Pentru localitatile neacoperite se va plati o taxa suplimentara de 20 lei , in total 40 lei.

Livrarea se efectueaza prin serviciile de curierat rapid FANCourier. Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri este 11:00- 15:00, de luni pana vineri.
Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara interval orar, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.

Conditii Returnare
  

Conform legislatiei romane, „consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” Astfel ca, magazinul nostru va va inapoia contravaloarea produselor comandate in maxim 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de catre client.

Pasi de urmat in cazul unui retur :

1.Solicitarea de retur trebuie trimisa prin email la adresa contact@love-bracelet.ro sau telefonic la 0720.189.328 .

2.După aprobarea cererii, produsul trebuie trimis inapoi la noi in aceeasi stare in care a fost receptionat  (produsul nou, sa nu prezinte semne de utilizare , ambalaj originar : folia de protectie din plastic , saculet catifea) prin Fancourier. Comanda la curier o faceti dvs la nr de telefon 0219336 sau direct pe site www.fancourier.ro/courier. Se trimite colet normal, FARA RAMBURS, colet la schimb, etc cu plata taxelor de curierat la dvs, exceptie facand cazul in care produsul primit este defect sau nu este cel comandat de dvs. In acest caz cand expediati returul solicitati plata la destinatar iar costul de retur este suportat in intregime de noi.

Toate coletele trimise cu ramburs , cu plata transportului la noi sau prin alti curieri vor fi refuzate .

3.Returul ajunge la noi, este verificat (sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat : nou, neutilizat, in ambalaj original) , veti fi contactat telefonic pentru confirmare iar contravalorea produsului returnat va fi rambursata prin aceeasi metoda in care a fost achitata si anume cash, prin curier. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de catre client.

Pentru reclamatii : ANPC .

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare la numarul de contact de pe site.


QR code

Recent vizualizate

Nu sunt produse
Compara 0